В какво сме добри

Със значителен опит и креативност създаваме дизайни, които не само са привлекателни, но и функционални.

Ние предоставяме на нашите клиенти цялостни решения за успешен онлайн магазин или Фирмен уеб сайт.

  • Нашите услуги включват full stack програмиране – както front end, така и back end разработка, с поглед върху красивия и функционален дизайн, съобразен с последните UX тенденции. Освен това, ние вярваме, че стартирането на вашето онлайн присъствие е само началото, затова предлагаме поддръжка, тестове и анализи на данните, които да ви помогнат да развиете вашето присъствие на пазара.
  • Комуникацията е от ключово значение за нас, за да осигурим, че проектите ни се изпълняват според вашите очаквания и в срок. Използваме добре познати инструменти за управление на проекти като Slack, Trello, Asana и др. и редовно ви информираме за напредъка на вашия проект.
  • Нашата цел е работата с нас да бъде приятно и без стрес изживяване, а вашите проекти да протичат с пълна прозрачност.

Персонален или Фирмен сайт

Уеб сайт ниво HTML
HTML5
Bootstrap
CSS
Един уеб сайт, представящ вас и вашата работа, подобен на портфолио или визитна картичка, предназначен за показване на вашите дейности, услуги и ценова листа. Предлагаме създаване и поддръжка на уеб сайт по достъпна цена, базиран на готов дизайн, специално подходящ за художници и АРТ галерии, които желаят да представят свои картини и художествени творби.
Персонализиран - WordPress
Aдаптивен дизайн
Плъгин интеграции
SEO подготвен
WordPress е платформа за управление на съдържание, която е изключително удобна и лесна за използване. Ако сте избрали WordPress за вашия уебсайт, следващата стъпка е да определим неговия дизайн и функционалност. Какъв ще бъде вашият сайт – фирмена визитка, каталог, онлайн магазин, уеб услуга или нещо друго?

Онлайн магазин

WooCommerce онлайн магазин
е част от WordPress
UX и UI дизайн
CRM и ERP системи
SEO оптимизация
Едно от основните предимства на създаването на вашия онлайн магазин с WooCommerce е възможността за използване на разнообразни плъгини, които оптимизират сайта. Лесно и бързо можете да добавите контактни форми, абонаменти, галерии, различни категории и много други. Освен това, за разлика от други платформи, WooCommerce не изисква текущи такси за поддръжка. Това прави магазина ви гъвкав и модерен.
Shopify Mагазин
UI & UX дизайн
Shopify marketplace
Интеграция със складови системи
SEO оптимизация
С повече от един милион магазини, Shopify е една от най-мощните платформи за създаване на e-commerce проекти. Тя предоставя всичко необходимо за стартиращ или вече утвърден онлайн бизнес. Вашето развитие не трябва да се ограничава само до вашия онлайн магазин. С Shopify можете да използвате различни канали за продажба като Facebook, Instagram, Amazon и др..

Цялостно уеб-, софтуер Приложение

ReactJS
UI & UX дизайн
Responsive дизайн
Индивидуален софтуер
Предоставяме комплексно софтуерно решение, базирано на MERN технологията. Споделете вашите идеи, а ние ще ги превърнем в реалност, използвайки водещи технологични инструменти. Независимо дали става въпрос за персонализиран онлайн магазин, който отговаря на вашите уникални изисквания и съответства на модерните тенденции, или други проекти, нашият екип ще се погрижи за тяхната визуализация и разработка. ReactJS е мощна библиотека, разработена от програмистите на Meta, която можем да използваме за да осъществим вашите идеи. Също така, с MUI библиотеката, разработена от Google, можем да постигнем модерен дизайн и функционалност на вашия проект.

Ако това, в което сме експерти, отговаря на вашите изисквания... свържете се с нас...